Filosofische Vaardigheden II/€48,50

In 2019 is het vervolg op Filosofische Vaardigheden I verschenen: Filosofische Vaardigheden II; Oefenpraktijk. Dit boek is het verdiepende en uitgebreide vervolg, wederom bedoeld voor een breed geïnteresseerd publiek op hbo-niveau en universitair niveau.

Bestellen: Aanschafprijs €48,50 (inclusief verzendkosten/btw). Zodra we je bestelling hebben ontvangen, versturen we je een betalingslink via tikkie. Als we de betalingsbevestiging hebben ontvangen, versturen we je een exemplaar. Bestellen kan via dit formulier.  Bestellen boek Filosofische Vaardigheden II; Oefenpraktijk>>

Student/Cursist? Ben je student aan de HFT (Hogeschool voor Toegepaste Filosofie) dan kan je het boek met studiekorting aanschaffen. De aanschafprijs is dan €45,=. Selecteer jouw opleiding>> en bestel het boek direct bij de docent.

De grootste verandering met het eerste boek is dat het geschreven is vanuit een zich steeds verder ontwikkelende filosofische gemeenschap: wij zijn enorm dankbaar voor de steun en bereidwilligheid van al deze mensen om aan de ontwikkeling van Filosofische vaardigheden een nieuwe wending te geven. Onze speciale dank gaat daarbij uit naar onze gastauteurs Hella, Frits, Renate, Peter, Eva, Remmelt, Linda, Hans en Franziska, die wij als nieuwe en oude filosofische vrienden met open armen en een warm hart in deze gemeenschap ontvangen. Wij hopen dat wij met hen in dit boek een verdiepende en verrijkende wending hebben gegeven aan het terrein van de filosofische vaardigheden. Meer aandacht is in dit nieuwe boek uitgegaan naar de ontwikkeling van leerling-gezel-meesterschap en daarbij horende filosofische methodes. Natuurlijk hebben wij ook nieuwe oefeningen toegevoegd waarmee de filosofische vaardigheden beoefend kunnen worden: het terrein dat ons blijvend verrast, boeit en inspireert.

Meer info: Wil je weten welke vaardigheden in het boek aan de orde komen? Lees dan Inhoudsopgave Filosofische vaardigheden/Oefenpraktijk>>

Filosofische Vaardigheden II is in 2019 genomineerd voor het beste studieboek;  een prijs die uitgever Garant>> jaarlijks uitreikt ter bevordering van het studieboek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s